Peberfrugtsnacks med cream cheese

Peberfrugtsnacks med cream cheese paneret og friteret! Denne lille snack lavede jeg sammen med Julia, da jeg besøgte hende for at skyde videoer til YouTube. Julia har jeg lært at kende gennem MasterChef, faktisk stod vi ved siden af hinanden til audition og vi var i kokkens efterfølger den dag jeg røg ud. Især efter optagelserne sluttet er vores venskab vokset og jeg er rigtig glad for at have fået hende ind i mit liv. Udover at leve af sin madblog, One Kitchen, så har Julia også gang i ilden på YouTube. Tidligere var hun meget aktiv på sin engelske kanal.
At stå foran kameraet til YouTube
Julia og jeg har optaget to videoer sammen. I den første video lavede vi chili cheese inspirerede forårsruller og nu er der endnu en snack til jer. Det er meget anderledes at filme til YouTube end at filme MasterChef. I MasterChef er der en masse kamerafolk, tilrettelæggere, make-up artister og folk der lige tryller opvasken væk. Når Julia optager sine YouTube-videoer, så har hun alle kasketter på. Hatten af for det! Julia og jeg kender efterhånden hinanden ret godt, både hjemme i vores egne køkkener og i MasterChef. Det var virkelig sjovt og hyggeligt at være med Julia i køkkenet til YouTube, så jeg er ikke afvisende for at hoppe med igen.
I kan finde videoen på disse sprøde peberfrugtsnacks her!
Sprøde peberfrugtsnacks med cream cheese
Julia og jeg elsker snacks, ost og friture! Derfor har vi lavet disse snacks som indeholder peberfrugt, flødeost og får en god panering og en tur i ønskebrønden.
Hvis du er vild med snacks med ost, så prøv også: Æbleskiver ala chili cheese tops, gedeostehapsere med pære og rosmarin eller chili cheese butterdejsstænger!
Du bestemmer selv hvilken type flødeost du bruger. Til vores peberfrugtsnacks med cream cheese har vi valgt en neutral flødeost til den røde peberfrugt og en pikanost til den gule peberfrugt. Hvis du er til grøn peberfrugt vil det være lækkert med en flødeost med grønne urter, hvidløg eller en variant med chili. Vi har brugt almindelige peberfrugter, men du kan også sagtens vælge snackpeber eller de helt små mini-snackpeber. I denne opskrift har vi kun krydret med salt og peber, men her kan du folde dig ud med lige det du ønsker.
Paneringen består af både mel, æg, rasp og pankorasp. Først vendes de små peberfrugtsnacks med cream cheese i mel, så i æg, så i rasp, så i æg og til sidst i panko. Hvis ikke de får to lag rasp, så synes jeg ikke at de opnår en tilfredsstillende panering.

Forberedelses tid | 30 minutter |
Tilberedningstid | 10 minutter |
Antal personer |
personer
|
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 1 pakke Philadelphia eller anden neutral flødeost Jeg bruger en pakke med 200 gram og så er der en smule i overskud
- 1 pakke Pikantost Jeg bruger en pakke med 200 gram og så er der en smule i overskud
- 6 æg
- 100 gram hvedemel
- 200 gram rasp
- 200 gram pankorasp
- 1 tsk friskkværnet peber
- 1 tsk salt
- 1 liter olie, smagsneutral Til fritering
Ingredienser
|
![]() |
- Skyl peberfrugterne og fjern kernene og de hvide lameller med at skære i de 3-4 "riller"
- Skær peberfrugterne ud i stykker på ca. 3x4 cm
- Dup peberfrugterne tørre
- Tag med teske en god klat flødeost og kom det på den side af peberfrugten uden skræl - i denne opskrift er der neutral flødeost i de røde peberfrugter og pikantost i de gule
- Der skal være den mængde flødeost der gør at de får en lille runding
- Gentag med alle peberfrugtstykker
- Når du har "fyldt" alle dine peberfugtstykker, kan der sagtens være lidt flødeost tilbage alt efter hvor meget du har fyldt på dem
- Krydr godt med salt + friskkværnet peber (paneringen tager nemlig en del af smagen)
- Find fire dybe tallerkner frem; en til mel, æg, rasp og pankorasp
- Slå to æg ud i en skål og pisk det sammen (lad være med at komme alle seks æg i på én gang, da det bliver snasket til når du laver dobbeltpaneringen)
- I de andre dybe tallerkner kommer du hhv. mel, rasp og pankorasp i
- Vend først din peberfrugt med flødeost i mel og drys det overskydende af
- Kom så del meldækkede peberfrugt med flødeost ned i æg og sørg for at den bliver dækket helt
- Så skal den en tur i den almindelige rasp
- Og nu tilbage i æg
- Og så en tur pankorasp - sørg for at den er helt dækket!
- *Det grisser lidt, så du skal ikke være bange for at få beskidte fingre*
- Gentag med resten og skift æg undervejs når det bliver for snasket
- Kom olie i en gryde eller sautépande (du kan også sagtens bruge en friture, hvis du ejer sådan en)
- Varm olien op til 180 grader (brug et termometer) og forsøg at holde den på den temperatur
- Når du kommer dine panerede peberfrugter ned i olien, så vil den falde i temperatur, så det kan være nødvendigt at skrue lidt for
- Fritér 6-8 snacks ad gangen til de er gyldne og sprøde
- Lad dine friterede peberfrugtsnacks dryppe af på et rens viskestykke eller køkkenrulle inden servering
- Pas på - de er varme!
- Servér som de er eller med en sød chilisauce til
Velbekomme!
Jeg håber at I har en fantastisk weekend!
Følg gerne med her på bloggen, Instagram, Pinterest og Facebook 🙂
//Rebekka
Ej hvor lyder det voldsomt lækkert jo! 😀