Tirsdagstanker om at sige sit job op..

Det er længe siden at jeg sidst har delt tirsdagstanker med jer.. Der er sket meget den seneste tid, ja faktisk er der sket enormt meget i al den tid jeg har haft bloggen. I nogle perioder, så meget at jeg ikke har haft overskud til mere end mit arbejde og mine veninder. Dette indlæg med tirsdagstanker handler om mit arbejde. Det er ikke første gang at jeg deler tirsdagstanker om mit arbejde. Har du læst mine tirsdagstanker om dengang jeg fik nyt arbejde og det at være ny i job? Tirsdagstanker om at sige sit job op.. Jeg har sagt mit job op! Mit elskede job. Dét job jeg knuselsker, sagde jeg op for et par uger siden. Jeg stortudede så...

Hvid Gløgg

Hvid gløgg blev jeg først præsenteret for sidste år, da min søde veninde Elisabeth inviterede til julehygge. Jeg elsker gløgg, både den traditionelle, men også denne hvide gløgg. Sødme, varme julekrydderier og et lille spark fra en sjat rom, ja, sådan kan jeg lide min gløgg. Hvid gløgg med hvidvin og rom Denne opskrift er baseret på hvidvin, hyldeblomstsaft, julekrydderier, appelsin og en sjat rom. Størrelsen af din sjat rom, afgør hvor festlig du bliver efter et glas gløgg. Du kan også sagtens undlade rom, så dine gæster kan køre bilen hjem, eller så du med bedre samvittighed kan drikke lidt mere gløgg på en højhellig hverdag. Du bestemmer selv og jeg dømmer ikke! Du kan nyde denne hvide gløgg...

Æbleskiver fra MasterChef Jul

Æbleskiver er et must her op til jul! I MasterChef Jul lavede vi æbleskiver i eliminering den første dag og det var faktisk første gang jeg har lavet klassiske ævle-skiver! Tidligere har jeg lavet salte æbleskiver her på bloggen, så teknikken med at vende havde jeg øvet. Hvis du ikke har prøvet mine salte æbleskiver, så kan opskrifterne findes her: Æbleskiver med varmrøget laksecreme og Æbleskiver ala chili cheese tops! Hjemmelavede æbleskiver Indtil nu har jeg købt æbleskiver på pose og varmet i ovnen. Hvis jeg var rigtig doven, så røg de en tur i mikrobølgeovnen. Ja, du læste rigtigt. Så doven kan jeg skam være! Nu er der dog kommet andre boller på suppen. Jeg har nemlig fundet ud af hvor meget...

MasterChef Jul varede ikke lige til påske..

MasterChef Jul 2019 havde sæsonpremiere i mandags! Dét var en dag jeg havde glædet mig til. Lige så meget som jeg havde glædet mig til at se starten, så var der også en knude i maven om at se mig selv græde på landsdækkende tv – igen. Det er en konkurrence og til sidst skal der stå én vinder, så jeg kender præmisserne for at deltage. MasterChef Jul 2019 har været en fantastisk oplevelse og det har været skønt at lære andre tidligere deltagere at kende og skabe vores egen lille MasterChef Jul-familie! Vi bruger meget tid sammen, når kameraerne er slukkede, oplever hinanden under pres og så deler vi den samme passion for mad. Der har været hyggelige aftner...

Så er det MasterChef Jul igen..

MasterChef Jul – Hygge, julestress og sved på panden! Så er de to første afsnit af MasterChef Jul 2019 sendt over skærmen! Jeg har virkelig glædet mig til at se programmerne, både for at genopleve stemningen, men også fordi vi deltagere ikke har set programmerne. Det var vanvittigt sjovt at optage, men det kan nogle gange være en “ud af kroppen-oplevelse”, så der er ting jeg har glemt. Vi optog tilbage i august måned, så når vi har sved på panden er det både pga. julestress, men også varmen! MasterChef Jul startede i år med en holdkonkurrence – en julemiddag på 60 minutter! Glaseret juleskinke med kartofler og grønlangkål i MasterChef Jul Jeg kom på hold med Kenneth. Kenneth mødte...