Velkommen til beksemad!

Velkommen til beksemad!

Velkommen til min blog beksemad.dk
Dyrlæge Rebekka Mikkelsen med champagne og krone!

Jeg har længe gået med drømmen om en platform, hvor jeg kan dele min begejstring for at stå i køkkenet.
Dét at stå i køkkenet er nemlig min helt store passion, både når det gælder madlavning og kagebagning.
De sidste mange måneder har jeg ikke haft et køkken, da jeg har været igang med et større renoveringsprojekt af min “nye” lejlighed i Søborg. Et projekt der endte med at tage meget længere tid end først planlagt, men nu efter 5 måneders tid har jeg endelig et hjem med et køkken – mit hjerterum!
Gennem hele renoveringsprojektet har jeg haft abstinenser efter at lave mad, så jeg har lånt køkkener rundt omkring, men det er bare ikke det samme som at stå i sit eget køkken med ens eget udstyr.

Jeg håber at I har lyst til at følge med min begejstring for madlavning, kagebagning og min hverdag med glitter, champagne og helt almindelige hverdagsproblemer som dårlige hårdage og livet som single i Søborg – jeg er i hvert fald allerede glad for min nye platform!
Jeg vil løbende dele oplevelser og opskrifter – følg med!

//Rebekka

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Din kommentar bliver den første.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til beksemad!