Kvajpande i MasterChef kvartfinale

Tirsdagstanker og store beslutninger

Det er tirsdag og jeg er blevet glad for at dele lidt ud af mine tirsdagstanker med jer! Jeg har haft ret travlt på det sidste, heldigvis med en masse gode ting. Som jeg skrev lidt om i går, så stod hele weekenden i MasterChef-tegn og det gjorde onsdagen faktisk også. Derudover har jeg taget hul på min to-do liste af mangler her i lejligheden, så det er virkelig rart at komme igang igen. Hele sidste uge holdt jeg pause fra min træning, da mine øjenbryn lige skulle have tid til at hele efter opfriskning. Yes, jeg har gennem flere år fået mine øjenbryn tatoveret og det er jeg hamrende glad for. Kinderne er der intet filler i, det er bare konsekvensen af lidt for meget kage og champagne.

Renbekka Mikkelsen smiler og deler tirsdagstanker på bloggen beksemad.dk Foto: Freja Quvang Jørgensen

Foto: Freja Quvang Jørgensen

At lade op sammen med andre mennesker

Jeg er simpelthen så glad i øjeblikket og det er ikke fordi der nogen speciel grund. Jeg har hverken fundet en stor portion penge, min nye store kærlighed eller færdiggjort min to-do liste i lejligheden. Det har nok noget at gøre med at jeg er blevet tanket op med skønne mennesker og der efterhånden er lys for enden af jobsøgningstunnellen. Folk der kender mig, ved at jeg er meget udadvendt og elsker at være omgivet af mennesker. Jeg er den type der lader op, ved at være sammen med andre mennesker. En weekend uden planer kan næsten gøre mig helt deprimeret. Jeg har virkelig øvet mig i at slappe af, ved at være alene og “lave ingenting”. Ja, når jeg ikke har nogle planer, så føler jeg at jeg spilder tiden. Det er heldigvis blevet bedre, så nu er jeg blevet bedre til at slappe af i at “lave ingenting”.

Tirsdagstanker og store beslutninger

Ja, jeg ved godt at overskriften måske gør nogle nysgerrige. Det må du gerne være, spørg endelig. Jeg har taget en stor beslutning, en ændring som jeg har overvejet længe. Derudover er der også et par andre ting, som jeg snart skal tage stilling til, så der sker altså lidt. Jeg vil i meget irriterende blogger-stil vente med at fortælle alt, men jeg kan sige at jeg er glad og at jeg glæder mig til alle de ting der skal ske her i 2019. Forleden talte jeg med en af mine bedste veninder, Ida-Sofie, som udover at være en rigtig god veninde også er et forbillede. Vi er lig hinanden på mange punkter (og helt forskellige på andre). For lidt over et år siden var hun ude for en ulykke og valgte at sadle lidt om i sit liv. Ikke længere køre livet i overhalingsbanen, men prøve at geare lidt ned. Siden det skete, så har hun fundet kærligheden, hun har startet sit drømmejob som Ph.d. (hun er også dyrlæge) og så er hun faktisk blevet en endnu bedre veninde. Hun har delt det svære, hun har delt opture og så har hun lært mig vigtigheden af at geare ned. Jeg er så taknemmelig for at have de bedste veninder man kunne tænke sig! Jeg glæder mig til at dele mere med jer.

Den kommende uge

I skrivende stund er jeg til kursus i øjensygdomme hos hunde og katte, vi har dog lige en pause. Det lyder nørdet, hvilket det nok egentligt er, men i smådyrspraksis ser vi en del øjenlidelser hos dyrene. I morgen kommer min bedste veninde Signe og hjælper med et punkt på to-do listen i lejligheden, nemlig at male paneler i stue/køkken og til det skal vi selvfølgelig have bobler. Torsdag aften står den selvfølgelig på boksning og så skal jeg forberede lidt til weekendens påskefrokost med en flok af mine rigtigt gode veninder. Jeg lægger lejlighed til og står for lidt velkomstsnacks, lyst brød og selvfølgelig desserten! I den forbindelse kommer der lidt flere snacks, som I kan lade jer inspirere af til påskefrokosterne! Resten af sammenskudsgilde og jeg glæder mig! Og så skal jeg have min elskede lille Milo på weekend. Ja, vores 7/7 går ikke så godt i den nye lejlighed, men det skal nok komme!

Indtil da, så er der inspiration til snacks her:

Æbleskiver ala chili cheese tops 

Salte æbleskiver med chili cheese tops fyld

Blinis med stenbiderrogn 

Blinis med stenbiderrogn ala beksemad af Rebekka mikkelsen

Koldrøget laksetatar

Rugbrødshapser med koldrøget laksetatar ala Beksemad af Rebekka Mikkelsen fra MasterChef

Hav en fantastisk tirsdag

I aften er jeg ikke på skærmen i MasterChef, men jeg synes at I skal se med når Julia, Danni, Karsten og Jeanette kæmper om at blive i konkurrencen!
I morgen aften kl. 19 er jeg selv tilbage på skærmen!

Det var mine tirsdagstanker for i dag, jeg håber at du har en helt fantastisk tirsdag.

Tak fordi du læser med!

Følg gerne med her på bloggen, Instagram og Facebook 🙂

//Rebekka

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Din kommentar bliver den første.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvajpande i MasterChef kvartfinale