Wontons med chilimayo

Tirsdagstanker og nyt job

Så er det allerede tirsdag igen. Hver gang bliver jeg overrasket over hvor hurtigt tide flyver afsted. Denne uges tirsdagstanker kommer ud lidt sent, men jeg havde simpelthen sådan lyst til at dele det med jer. Jeg har fantastiske nyheder. Jeg har tidligere skrevet mine tirsdagatanker om jobsamtale og jobtilbud, men nu er der nye boller på suppen. Jeg har fået tilbudt et fuldtidsjob, som jeg har sagt ja til.

Rebekka Mikkelsen MasterChef kvartfinale 2019 deler tirsdagstanker Foto: TV3

Foto: TV3

Verdens bedste jobsamtale

I onsdags var jeg til en meget lowkey jobsamtale på en dyreklinik cykelafstand fra mit hjem i Søborg. Jeg havde talt i telefon med chefen kort ugen forinden, som havde sagt at jeg kunne kigge forbi inden påske. Jeg havde lidt travlt, så onsdag morgen sendte jeg sms og spurgte om det passede at jeg lige kom og sagde hej. Det gjorde det. Jeg kommer ind på klinikken mens alle sidder og spiser frokost, så jeg bliver mødt i receptionen af en veterinærsygeplejerske. Jeg undskyldte for at forstyrre midt i frokosten. Hun kvitterede med et kæmpe kram og ordene “Jeg føler allerede at vi kender dig!”. Min første tanke var “Så god var min ansøgning da heller ikke”. “Jeg har jo fulgt med i MasterChef og kunne straks kende dig på billedet”. Og så grinede jeg selvfølgelig! De sad alle midt i frokosten og jeg sludrede løs med en kop kaffe med både chefen og de forskellige ansatte. Helt uformelt og det føltes slet ikke som en jobsamtale. Vi sluttede af med en rundvisning og snakkede løs.

Dyrlæge Rebekka Mikkelsen

Mig på mit gamle job ved Dyrlægehuset Arken med min hund Milo

Sommerfugle i maven og personlige tirsdagstanker

Mavefornemmelsen var helt i top og jeg kunne bare mærke at dét job ville jeg have. Det var en af mit livs bedste jobsamtaler. Jeg har gået med sommerfugle i maven siden i onsdags og her til eftermiddag blev jeg så tilbudt stillingen. Denne stilling er fuldtid, modsat den deltidsstilling jeg var blevet tilbudt og tidligere har skrevet om. Jeg får fri hver anden fredag og har lidt aften – og weekendvagt engang imellem, så det gør at der stadig er tid til bloggen. Det er selvfølgelig langt mere fordelagtigt for min økonomi at jeg nu får fuldtid fremfor deltid. Med tiden er det stadig et ønske at kunne arbejde lidt nedsat tid, men når man er single og alene om alle udgifter, så skal det også kunne løbe rundt. Der skal også gerne være plads til gode madoplevelser, champagne og en rejse i ny og næ.

Hvorfor deler jeg disse tirsdagstanker med mine læsere?

Jeg er blevet glad for at dele mere personlige ting med jer. Det er virkelig en stor glæde at kunne dele! Det er ikke lutter lagkage, for jeg måtte også skuffe nogle mennesker ved at takke nej til deltidsjobbet. Jeg vil gerne gøre flest mulige mennesker glade, men jeg vil ikke gå på kompromis med mig selv. Det er nok ikke sidste gang i min karriere, hvor jeg står med sådan et valg. Sagen er at brikkerne i mit voksenliv så småt falder på plads. Nu mangler jeg blot prinsen på den hvide hest, men indtil han dukker op, så er jeg glad for at kunne dele mit liv med de mest fantastiske veninder der findes. Jeg er simpelthen SÅ glad og glæder mig til at starte. Nu skal jeg jeg lige have købt mig en ny cykel og så er jeg klar til min nye hverdag.

Tak fordi du læser med!

Håber at du har haft en fantastisk påske!

Følg gerne med her på bloggen, Instagram og Facebook 🙂

//Rebekka

4 kommentarer

 • Hanah

  Sådan Rebekka – stort tillykke. Det vigtigste i livet er så absolut at være tro mod sig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Mikkelsen

  Dejligt Bek!! Kæmpe tillykke 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bek

   Tak! Glæder mig til at se dig og høre om din tur 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isbjørnen

  Sådan!!!!!

  Stort tillykke, og hold endelig fast i den tanke, du er hovedpersonen i dit liv, og bør/skal følge dine veje, og ikke hvad andre mener…

  Ser frem til at læse endnu er afsnit om en uge…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wontons med chilimayo