Peberfrugtsnacks med cream cheese

Jeg er med i MasterChef Jul 2019!

MasterChef Jul 2019

Så er jeg tilbage i MasterChef! MasterChef Jul 2019 starter på mandag og jeg er en af de 12 deltagere. Vi er en del fra min sæson og så er der en håndfuld fra tidligere sæsoner og det har været helt fantastisk at lære dem at kende også. MasterChef var et fantastisk eventyr og da jeg blev spurgt om jeg kunne tænke mig at deltage i jul, var jeg ikke ét sekund i tvivl.
Julen handler for mig om at være omgivet af mennesker jeg holder af, lave lækker mad og julebag, spise den lækre mad og drikke god vin. Lige præcis de ting kunne kombineres i at deltage i MasterChef Jul.
Flere af de andre deltagere er blevet mine gode venner og nogle som jeg virkelig nyder at bruge tid med.

Rebekka i MasterChef Jul 2019 - Rebekka MIkkelsen aka Beksemad Foto: TV3

Foto: TV3

Nye tider på Beksemad.dk

Der har været stille på bloggen i noget tid. Ikke fordi jeg har mistet lysten, men fordi mørket stjæler det gode fotolys og at min kalender har været fyldt med arbejde og aftaler. Jeg har savnet at udvikle opskrifter og tage billeder. Trods jeg har et meget udfordrende og givende arbejde, så har jeg brug for min hobby. Min hobby med madlavning og bloggen! Siden sidst jeg anskaffet mig mit eget kamera og købt nye fotobaggrunde. Og så har jeg bestilt lamper, så jeg kan tage billeder om aftenen; det bliver som at få flere timer i døgnet!
Jeg er stadig igang med at lære mit nye kamera at kende, men det er spændende og jeg er virkelig glad for mit køb og glæder mig til at lave en masse skønne retter og skyde nogle lækre billeder! Det kommer til at tage tid at lære at skyde med kunstigt lys, men jeg tager udfordringen op, for der er simpelthen ikke lyse timer nok i døgnet, når jeg skal være dyrlæge i dagstimerne.

Rebekka i MasterChef Jul 2019 - Rebekka MIkkelsen aka Beksemad Foto: TV3

Foto: TV3

MasterChef…

Du kan læse om mine oplevelser i MasterChef her!

Rebekka i MasterChef Jul 2019 - Rebekka MIkkelsen aka Beksemad Foto: TV3

Foto: TV3

Se med mandag d. 11. november kl. 19 på TV3!

Følg gerne med her på bloggen, InstagramPinterest og Facebook 🙂

//Rebekka

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Din kommentar bliver den første.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peberfrugtsnacks med cream cheese