Bagt blomkål

Bagt blomkål er en af mine yndlingsmåder at tilberede blomkål på, da det stadig bevarer noget struktur og sprødhed. Jeg smører denne variant af bagt blomkål med dijonsennep, hvilket giver en god smag og lidt “bid”. Når det kommer ud af ovnen, så overhælder jeg med brunet smør, ristede hasselnødder (eller pinjekerner), friskrevet Vesterhavsost og en masse friskhakket persille. Gæstemad For over 2 år siden afholdte jeg en sommerfest for en venindegruppe, hvor der var flere vegetarer. Derfor måtte jeg tænke i lidt andre baner, end jeg normalt gør. Normal...

Hasselback butternut squash

Butternut squash er en af mine yndlingsgrøntsager (om end den egentligt er en frugt)! Jeg elsker den bl.a. fordi den kan tilberedes på et hav af måder. Hasselback butternut squash er en af de tilberedningsmetoder jeg er helt vild med og jeg kan finde på både at servere det som tilbehør, som en del af en buffet eller som hovedelement hvis jeg får vegetarer til middag. Hasselback butternut squash Hasselback butternut squash er en nem måde at tilberede en butternut squash på. Med lidt “kærlighed” i form at lidt ost,...

Lam saag

Annonce for Green Seed Group // Denne opskrift på lam saag er lavet i forbindelse med samarbejde med Green Seed Group Jeg har været så heldig at modtage noget lækkert lammekød fra Welsh Lamb, som bl.a. forhandles hos Nemlig.com. Det er helt oplagt med lam her i påsken, men mine tanker førte mig straks på lidt varmere himmelstrøg. Jeg elsker lam, både lammekølle, lammekrone og alverdens andre udskæringer. Et sted hvor jeg også elsker lam, det er i det indiske køkken. Det hænder ret ofte at jeg bestiller indisk take-away og...

Syltede rødløg

Syltede rødløg kan bruges i mange forskellige retter! Jeg bruger dem både i salater, i en god hjemmelavet burger eller sandwich, ovenpå en sildemad eller som tilbehør til en rørt tatar. De er også geniale på tapasbordet! De kan sagtens holde sig et par uger køleskabet i en lufttæt beholder. Sørg blot for at skolde glasset inden du kommer dine syltede rødløg i. Det er dog sjældent at mine holder så længe, simpelthen fordi jeg når at spise dem inden. Derfor lynsylter jeg ofte mine rødløg, for så kan de...

Tirsdagstanker om jobskifte igen igen..

Så er det tid til tirsdagstanker igen, efter en sommer hvor bloggen har stået helt stille. Jeg har knoklet løs på jobbet hele sommeren, kun afbrudt af én uges ferie, hvor jeg bagte bryllupskage til en af mine dejlige kusiners bryllup. Tilbage foråret da Covid-19 stormede frem, der skiftede jeg job. Jeg stoppede mit højt elskede barselsvikariat til fordel for en fast fuldtidsstilling. 7 måneder senere, så skifter jeg nu job igen. Jeg skal nemlig tilbage til mit gamle job, denne gang som fastansat. Jeg glæder mig til at komme...