Syltede rødløg
Syltede rødløg kan bruges i mange forskellige retter! Jeg bruger dem både i salater, i en god hjemmelavet burger eller sandwich, ovenpå en sildemad eller som tilbehør til en rørt tatar. De er også geniale på tapasbordet! Forskellen på “almindelige” syltede rødløg og de lynsyltede er, at de lynsyltede lige får et hurtigt opkog i syltelagen, fremfor blot at overhældes med syltelage i glasset.
Antal personer Forberedelses tid
4personer 10minutter
Tilberedningstid
10minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 10minutter
Tilberedningstid
10minutter
Ingredienser
  • 2 rødløg
  • 1,5dl eddikeDu kan bruge hvidvinseddike, hvid balsamico, rød balsamico eller lagereddike
  • 0,5dl sukker
  • 1dl vandDu kan bruge hvidt sukker eller rørsukker
  • 3-4 laurbærblade
  • 1tsk peberkornDu kan bruge rosa peber eller sort peber
Instruktioner
  1. Skræl rødløg, skær dem i ringe og skil ringene ad
  2. Kom eddike, sukker, vand, peberkorn og laurbærblade i en gryde og varm det op til kogepunktet
  3. Kom rødløg i den kogende syltelage og lad dem stå et par minutter
  4. Skold et glas og hæld de lynsyltede rødløg og lagen heri
  5. Hvis du skal spise dem med det samme, så hæld dem gennem en sigte og servér!