Sandwichbrød med cheddar
Disse lækre sandwichbrød toppet med cheddar er perfekte til madpakken eller “byg-selv-sandwich”. Jeg elsker at smøre med Philadelphia og chilimayo! Opskriften kan nemt ganges op.
Antal personer Forberedelses tid
4sandwichbrød 15minutter
Tilberedningstid Ventetid
25minutter 90minutter
Antal personer Forberedelses tid
4sandwichbrød 15minutter
Tilberedningstid Ventetid
25minutter 90minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Opløs gær i lunkent vand.
  2. Tilsæt sukker, salt og olie.
  3. Tilsæt al Tipo 00-melet og rør godt på røremaskinen.
  4. Tag to håndfulde af hvedemelet fra til udrulning.
  5. Tilsæt hvedemel af to omgange og kør dejen på røremaskinen i 6-8 minutter.
  6. Dæk skålen med husholdningsfilm og et viskestykke og stil til hævning et lunt sted i en time.
  7. Tag dejen op og drys lidt mel på bordet (ikke nødvendigvis det hele) og ælt den godt sammen.
  8. Del op i fire portioner og rul til små flutes, som du derefter maser flade. De vil hæve op, både under efterhævning og bagningen.
  9. Stil til efterhævning i 30 minutter under et rent viskestykke.
  10. Pensl med sammenpisket æg og drys med revet cheddar og lidt salt.
  11. Bag i 20-25 minutter ved 200 grader.