Sandwichbrød med cheddar
Disse lækre sandwichbrød toppet med cheddar er perfekte til madpakken eller “byg-selv-sandwich”. Jeg elsker at smøre med Philadelphia og chilimayo! Opskriften kan nemt ganges op.
Region
Bagværk
,
Madpakke
Keyword
Bagværk
,
Sandwichbrød
Antal personer
Forberedelses tid
4
sandwichbrød
15
minutter
Tilberedningstid
Ventetid
25
minutter
90
minutter
Antal personer
Forberedelses tid
4
sandwichbrød
15
minutter
Tilberedningstid
Ventetid
25
minutter
90
minutter
Ingredienser
25
gram
gær
2,5
dl
vand
Lunkent vand
2
spsk
olivenolie
Anden olie kan bruges
½
tsk
salt
1
tsk
sukker
2 gode
håndfulde
cheddar
250
gram
Tipo 00 mel
200
gram
hvedemel
1
tsk
Hot’n’salty-salt
Flagesalt kan bruges
1
æg
til pensling
Instruktioner
Opløs gær i lunkent vand.
Tilsæt sukker, salt og olie.
Tilsæt al Tipo 00-melet og rør godt på røremaskinen.
Tag to håndfulde af hvedemelet fra til udrulning.
Tilsæt hvedemel af to omgange og kør dejen på røremaskinen i 6-8 minutter.
Dæk skålen med husholdningsfilm og et viskestykke og stil til hævning et lunt sted i en time.
Tag dejen op og drys lidt mel på bordet (ikke nødvendigvis det hele) og ælt den godt sammen.
Del op i fire portioner og rul til små flutes, som du derefter maser flade. De vil hæve op, både under efterhævning og bagningen.
Stil til efterhævning i 30 minutter under et rent viskestykke.
Pensl med sammenpisket æg og drys med revet cheddar og lidt salt.
Bag i 20-25 minutter ved 200 grader.