Knuste kartofler
Knuste kartofler er et lækkert tilbehør til mange retter! Og så er det en genial måde at bruge rester på og dermed undgå madspild! Har du kogte kartofler tilovers fra dagen i forvejen, så kom dem på en bageplade, knus dem og giv dem lidt kærlighed. Så har du lækkert tilbehør til aftensmaden. Du kan sagtens krydre dine knuste kartofler med andet end salt og timian. Jeg er også vild med at bruge lidt paprika, chili og cheddarost.
Antal personer Forberedelses tid
4personer 5minutter
Tilberedningstid
25minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 5minutter
Tilberedningstid
25minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kog kartoflerne møre i saltet vand (mærk undervejs, jeg giver mine 10-15 minutter)
  2. Dryp kartoflerne af og læg dem side om side på en bageplade beklædt med bagepapir
  3. Knus kartoflerne let med en gaffel
  4. Kom en tynd skive smør, et drys ost, lidt frisk timian og salt på hver kartoffel
  5. Bag i ovnen ved 200 grader varmluft i 7-10 minutter (til osten smelter og bliver gylden)
  6. Velbekomme!