Crostini med burrata og trøffelsalami
En lille snack, som er perfekt til velkomstchampagnen, når du skal have gæster, på tapasbordet eller når der kommer gæster til sommerens fester. Det er en lille kompakt snack, så man spiser ikke mere end et par stykker. Smørstegt toast, burrata ost og trøffelsalami. Hvis du ikke kan skaffe burrata (jeg køber det i Irma), så kan frisk mozzarella bruges. Burrata er en italiensk frisk ost, som ligner mozzarella, men som har en blød kerne (kendt som stracciatella – ej at forveksle med isen). 
Antal personer Forberedelses tid
12stk 15minutter
Tilberedningstid
10minutter
Antal personer Forberedelses tid
12stk 15minutter
Tilberedningstid
10minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Udstik toastbrøddet med et udstikker (eller et lille glas) – jeg bruger en udstikker på 4,5 cm i diameter
  2. Kom smør på panden og lad det smelte ved medium varme
  3. Læg de små udstukkede toastbrødsstykker på panden med smør og vend dem, så de kan suge smør på begge sider, inden de begynder at riste
  4. Rist/steg nu toastbrødet, så de bliver gyldne på begge sider og begynder at dufte af brunet smør
  5. Når toastbrødet er gyldent på begge sidder, læg dem på køkkenrulle, som kan suge det overskydende smør og så de kan køle lidt
  6. Tag burrataen op fra væsken den ligger i og dryp den af
  7. Tag med en te-ske og “del” burrataen, så du både kan få noget af de bløde kerne og den mere faste del af osten med på brødet
  8. Kom en te-ske-fuld burrata på hvert stykke smørristet toast og kom en skive trøffelsalami ovenpå osten
  9. Pynt evt. af med timian, basilikum eller små friske skud af rosmarin
  10. Velbekomme!