Chili cheese butterdejsstænger
Disse chili cheese butterdejsstænger er nemme og hurtige at lave. Det er en perfekt snack til velkomstdrinken eller på et tapasbord!
Region
Snacks
Keyword
Butterdej
,
Chili cheese
,
Snacks
Antal personer
Forberedelses tid
20
stænger
20
minutter
Tilberedningstid
15
minutter
Antal personer
Forberedelses tid
20
stænger
20
minutter
Tilberedningstid
15
minutter
Ingredienser
1
rulle
butterdej
75
gram
cheddar
75
gram
mozzarella
10-15
skiver
jalapeños
Jeg bruger dem på glas
1
tsk
røget paprika
1
tsk
sød paprika
Almindelig paprika kan bruges
½
tsk
salt
Instruktioner
Riv de to slags os (eller køb det revet) og bland sammen.
Bland paprika og salt i den revne ost.
Hak jalapeños fint og bland det i osten. Tilsæt lidt ad gangen og smag til den ønskede styrke.
Fold butterdejen ud og fordel osten på hele stykket.
Pres forsigtigt osten lidt ned i butterdejen, så det ikke drysser af når du skal til at folde.
Fold nu 1/3 del fra langsiden indover den midterste tredjedel. Pres lidt ned.
Fold nu en gang mere, så du har tre lag butterdej. Pres igen og sørg for at samlingen lukker tæt.
Mål nu længden af din butterdej og del i ca. 20 lige store stykker.
Tag mellem to fingre en slice af butterdejen med ost og træk lidt i den, mens du snurrer den et par gange, så den får form som en stor pastaskrue.
Læg på en bageplade med bagepapir og tryk enderne lidt ned mod pladen, så den holder formen.
Gentag med resten af dejen og bag dine chili cheese butterdejsstænger ved 200 grader varmluft i 13-15 minutter til de er gyldne.
Servér som de er eller med creme fraiche eller chilimayo til.
Velbekomme!