Amaretto Sour
Amaretto Sour er en sour-cocktail i familie med Whisky Sour, men er lidt mildere. Den minder lidt om marcipan i smagen, som kommer fra Amaretto. Amaretto er en likør lavet på abrikoskerner. Prøv den næste gang du har gæster til middag og cocktails! Du kan sagtens shake flere drinks ad gangen.
Antal personer Forberedelses tid
1cocktail 20minutter
Tilberedningstid
5minutter
Antal personer Forberedelses tid
1cocktail 20minutter
Tilberedningstid
5minutter
Ingredienser
Instruktioner
Sukkersirup
  1. Kog vand op i en gryde og tilsæt sukkeret
  2. Skru lidt ned og lad gryden stå et par minutter til al sukker er opløst
  3. Køl ned og opbevar på køl i op til et par uger
Amaretto Sour
  1. Shake Amaretto, Whisky, citronsaft, sukkersirup og æggehvider i 10-15 sekunder for at få aktiveret æggehviderne (danne luft og skum)
  2. Kom en håndfuld isterninger i og shake godt igen
  3. Kom isterninger i et glas og hæld din Amaretto Sour gennem en sigte og hen i glasset
  4. Servér med Amarene-kirsebær eller en slice appelsinskal på toppen
  5. Velbekomme!