Salat med paneret gedeost

Salat med paneret gedeost er en af mine yndlingssalater! Okay… i tæt konkurrence med Cæsarsalat! Gedeost deler vandene, men jeg er altså en af dem der elsker gedeost. Jeg kan til gengæld ikke lide en helt klassisk ostemad, men hvis ost er inkorporeret på den rigtige måde, så er jeg stor fan. Når det kommer til pankopaneret gederulle, så er jeg solgt. Hvis du er til ost, så prøv nogle af mine opskrifter med ost: Gedeostehapsere med pære og rosmarin eller Crostini med burrata og trøffelsalami Salat med paneret gedeost Salat med paneret...

Avocadotoast med pocheret æg

Avocadotoast med pocheret æg er en af mine favoritter til morgenmad eller brunch i weekenden. Jeg elsker også at bestille en lækker avocadomad på en café eller restaurant, særligt når jeg er i udlandet. Min kæreste og jeg har blandt andet jagtet mange morgenmadscaféer i Lissabon og London for at få avocadomadder og Eggs Benedict. Avocadotoast med pocheret æg Avocadotoast, avocadomad eller avotoast, kært barn har mange navne. Jeg elsker avocado og kan vitterligt spise det morgen, middag og aften. Og så elsker jeg æg… og brød! Pocheret æg har...

Pasta med græskar og bacon

Pasta med græskar og bacon er en rigtig genial efterårsret! Den er nem at lave og smager godt.  Her i græskarsæsonen, kan det faktisk også være en økonomisk fornuftig ret. Jeg bruger hokkaido-græskar til denne ret pasta med græskar og bacon, men man kan også sagtens bruge butternutsquash. Jeg tilføjer også ærter fra frost og topper med Puck-ost eller en Feta, og drysser med hakket persille. Du kan sagtens gøre retten vegetarisk ved at undlade bacon. Hvis du er vild med butternutsqush, så prøv: Hasselback butternut squash! Pasta med græskar og...

Bagt blomkål

Bagt blomkål er en af mine yndlingsmåder at tilberede blomkål på, da det stadig bevarer noget struktur og sprødhed. Jeg smører denne variant af bagt blomkål med dijonsennep, hvilket giver en god smag og lidt “bid”. Når det kommer ud af ovnen, så overhælder jeg med brunet smør, ristede hasselnødder (eller pinjekerner), friskrevet Vesterhavsost og en masse friskhakket persille. Gæstemad For over 2 år siden afholdte jeg en sommerfest for en venindegruppe, hvor der var flere vegetarer. Derfor måtte jeg tænke i lidt andre baner, end jeg normalt gør. Normal...

Hasselback butternut squash

Butternut squash er en af mine yndlingsgrøntsager (om end den egentligt er en frugt)! Jeg elsker den bl.a. fordi den kan tilberedes på et hav af måder. Hasselback butternut squash er en af de tilberedningsmetoder jeg er helt vild med og jeg kan finde på både at servere det som tilbehør, som en del af en buffet eller som hovedelement hvis jeg får vegetarer til middag. Hasselback butternut squash Hasselback butternut squash er en nem måde at tilberede en butternut squash på. Med lidt “kærlighed” i form at lidt ost,...