Breakfast Quesadillas

Jeg elsker at invitere venner og veninder på morgenmad og brunch. Jeg elsker også mexicansk mad. Det kan kombineres i disse nemme og lækre Breakfast Quesadillas! Det er en lækker måde at få en lidt anderledes morgenmad eller brunch end de mere klassiske retter som Avocadotoasts med pocheret æg, Eggs Benedict eller Eggs Royale, som jeg også har en stor kærlighed for. Det er nemt at lave Breakfast Quesadillas og kræver ikke ret mange ingredienser og der er meget få steps. Du kan også sagtens spise det til frokost eller aftensmad, men...

Eggs Royale

Eggs Royale er sammen med avocadotoast med pocheret æg en af mine favoritter til morgenmad eller brunch i weekenden. Jeg bestiller det også gerne når jeg er på café eller restaurant, særligt når jeg rejser og har ekstra tid til at jagte de små morgenmadsspots med det mest Insta-venlige og velsmagende morgenmad! Eggs Royale med spinat og røget laks Min udgave af Eggs Royale er egentligt en fusion af Eggs Royale og Eggs Florentine. Klassisk består Eggs Royale af en engelsk muffin, koldrøget laks, et pocheret æg og sauce hollandaise....

Kyllingefrikassé

Kyllingefrikassé er en lækker og velsmagende sommerret. Jeg elsker at fylde saucen med sommerens grøntager; grønne og hvide asparges, spæde gulerødder og friskbælgede ærter og dertilhørende nye, danske kartofler. Du kan også sagtens lave retten på andre tidspunkter af året og bruge gulerødder, selleri, porrer og fine ærter fra frost. Denne kyllingefrikassé er lavet med en hel fersk kylling, men du kan også sagtens bruge en høne og lave en hønsefrikassé, men det er ikke lige så ofte at supermarkederne ligger inde med høns. Kyllingefrikassé med nye danske kartofler eller...

Friteret brie

Friteret brie med solbærmarmelade og ristet rugbrød kan både spises som en snack, som en dessert eller som en del af et brunch – eller frokostbord. Jeg stiftede første gang bekendtskab med friteret brie, da jeg som nybagt dyrlæge blev inviteret på Gl. Humlebæk Kro og fik det som dessert efter en dejlig frokost. Friteret brie med ristet rugbrød, solbærmarmelade og frisk timian Jeg elsker brie, og normalt foretrækker jeg at spise brie på ristet rugbrød eller lunt, nybagt brød. Jeg er helt vild med ristet rugbrød; tonerne af ristede...

Salat med paneret gedeost

Salat med paneret gedeost er en af mine yndlingssalater! Okay… i tæt konkurrence med Cæsarsalat! Gedeost deler vandene, men jeg er altså en af dem der elsker gedeost. Jeg kan til gengæld ikke lide en helt klassisk ostemad, men hvis ost er inkorporeret på den rigtige måde, så er jeg stor fan. Når det kommer til pankopaneret gederulle, så er jeg solgt. Hvis du er til ost, så prøv nogle af mine opskrifter med ost: Gedeostehapsere med pære og rosmarin eller Crostini med burrata og trøffelsalami Salat med paneret gedeost Salat med paneret...