Crostini med burrata og trøffelsalami

Tirsdagstanker om jobskifte igen igen..

Så er det tid til tirsdagstanker igen, efter en sommer hvor bloggen har stået helt stille. Jeg har knoklet løs på jobbet hele sommeren, kun afbrudt af én uges ferie, hvor jeg bagte bryllupskage til en af mine dejlige kusiners bryllup. Tilbage foråret da Covid-19 stormede frem, der skiftede jeg job. Jeg stoppede mit højt elskede barselsvikariat til fordel for en fast fuldtidsstilling. 7 måneder senere, så skifter jeg nu job igen. Jeg skal nemlig tilbage til mit gamle job, denne gang som fastansat. Jeg glæder mig til at komme tilbage, men jeg kommer også til at savne min nuværende arbejdsplads og skønne kollegaer. Min helt store interesse er kirurgi hos smådyr; primært hunde, katte og kaniner. Jeg er også blevet rigtigt glad for tandbehandlinger, som jeg ellers før i tiden forbandede langt væk. I de sidste 7 måneder har jeg stået med det primære ansvar for kirurgi og tandbehandlinger. Jeg har lært enormt meget, men jeg savner at have en mere erfaren kirurg til at videreudvikle mine kompetencer. Så nu skal jeg tilbage til mit gamle job og når Corona-pandemien forhåbentligt inden alt for længe er slut, så skal jeg i gang med noget målrettet efteruddannelse.

Læs om dengang jeg sagde mit gamle job op!

Tirsdagstanker om Covid-19 og en knude i maven..

Jeg skrev faktisk tirsdagstanker, dengang hele Danmark fik sig en mavepuster. Jeg udgav aldrig de tirsdagstanker, fordi jeg havde ondt i maven og det kom for tæt på. Jeg fik også en mavepuster tilbage i marts, da jeg midt i jobskifte og sommerfugle i maven, fik en stor knude i maven. En stor spand kold vand, lige i ansigtet med mine daværende smilehuls-fyldte kinder. Ved siden af alle de mange bolde jeg havde i luften, så var jeg sgu blevet forelsket. Det havde jeg ikke været i rigtig, rigtig lang tid. Jeg har heller ikke været det siden. Det lærte mig utrolig meget om mig selv og jeg ville den dag i dag ikke have været det foruden, men hold da op det gjorde ondt. Nu er jeg videre og alt er godt, men jeg synes godt nok at det var svært at takle midt i jobskifte, nye kollegaer og en verdensomspændende krise.

Nyt job og mere tid til bloggen!

Mit nye “gamle” job giver mig lidt mere fritid, da jeg kommer til at have fri to fredage om måneden. Er I klar over hvor lækkert det er? Jeg elsker forlængede weekender! Jeg har mange gange tænkt om jeg mon bare skulle lukke ned for Beksemad.dk, men jeg kan godt lidt at have min lille platform. Man skal aldrig sige aldrig, men jeg kommer ikke til at blive fuldtidsblogger. Jeg elsker mit arbejde som dyrlæge, men det betyder også meget for mig at have noget at gå op i, når jeg har fri. Det er her jeg kan være kreativ, formidle mine tanker og dele opskrifter. Det er dog meningen at jeg gerne vil have noget mere kontinuitet, men det kommer forhåbentligt nu hvor jeg får lidt mere fritid.

Håber at I har haft en god sommer trods Covid-19!

Hvad kunne du godt tænke dig at se mere af her på bloggen?

Følg gerne med her på bloggen, InstagramPinterest og Facebook 🙂

//Rebekka

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Din kommentar bliver den første.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crostini med burrata og trøffelsalami