Amaretto Sour

Tirsdagstanker om at være ny i job

Så er det tirsdag igen og jeg har snydt jer for tirsdagstanker de sidste par uger. Jeg har haft travlt, men har ikke haft de store tanker at dele. Det har jeg nu! Jeg er nemlig startet på mit nye arbejde og det handler tirsdagstankerne om.

Tirsdagstanker om nyt som til Dyrlæge Mikkelsen

Tirsdagstanker efter første dag på mit nye arbejde

Jeg startede mit på nye arbejde i går. Her møder dyrlæger hver dag kl. 9, så det er ren luksus ikke at skulle voldsomt tidligt op. Her de første par dage, tager jeg bus til arbejde, det indrømmer jeg blankt. Kun fordi jeg endnu ikke har haft en brugbar cykel. Det er langt hurtigere, billigere og mere fleksibelt med de 20 minutter på cykel, fremfor det offentlige. Det er mange fordele! På vej hjem fra arbejde i dag smuttede jeg forbi et par cykelhandlere i jagten på mit nye transportmiddel. Jeg endte med at købe en cykel hos den lokale cykelhandler og fik endda forhandlet en lidt bedre pris. Så i morgen eftermiddag henter jeg min nye cykel og så kan jeg endelig komme til at cykle rundt!

En god ny start

Både min chef og mine nye kollegaer er så søde og alle har taget godt imod mig. Mit nye tøj lå klar da jeg mødte ind i går, mit stempel er kommet og der er bare styr på tingene. Jeg mangler stadig mit skilt, så der er nogle der har spurgt om jeg er dyrlægestuderende, men det er jeg vant til pga. mit ret ungdommelige udseende. Det tager jeg ikke så tungt! Her den første tid er der sat god tid af til oplæring, så jeg kan komme ind arbejdsgangen på klinikken, lære journalsystemet og alt det andet som er anderledes fra mine tidligere arbejdspladser. Selvom jeg har været ansat som dyrlæge og har arbejdet på forskellige klinikker før, så er det super rart med en blød start. Det gør virkelig at jeg bare kan suge til mig, få tingene kørt ind i rutiner igen og have en god fornemmelse i maven. Der skal nok komme tider, hvor jeg bliver max presset, det har jeg trods alt været i faget længe nok til at vide.

At være dyrlæge

… det har altid været min helt store drøm! Det har jeg bl.a. skrevet om HER. Jeg kan stadig nive mig selv i armen for at se om det virkelig passer at jeg er dyrlæge. Jeg er stadig ny i faget, men føler mig helt tilpas i rollen som dyrlæge. Selvfølgelig flyver jeg ikke solo i alle mulige fancy operationer endnu, men jeg er glad for at operere. Der er mange ting jeg ikke har set før og der er en masse jeg skal slå op. Sådan er det nok for mange, ikke kun i mit fag. Jeg elsker mit fag, det er udfordrende og jeg lærer hele tiden nyt. Jeg er glad for at have et fag med så meget kontakt med mennesker, men jeg nyder virkelig også at kunne gemme mig væk på en operationsstue eller nørde med tolkning af diverse prøver, for at finde frem til hvad dyrene fejler. Alle skal starte et sted og jeg er taknemmelig for at både mit første job som dyrlæge og nu mit andet, er steder med søde kollegaer, som altid er hjælpsomme! Og det er desværre ikke en selvfølge i mit fag.

De sidste 7 måneder…

Ja, min sidste arbejdsdag i Helsingør var 26. oktober. Jeg husker tydeligt at jeg græd hjem i bilen, fordi jeg virkelig havde været glad for min ansættelse dér. De har lært mig meget og det er nogle super skønne mennesker – bedre start på mit første dyrlægejob kunne jeg ikke have ønsket mig. Jeg har fået meget ud af min tid som ledig. Jeg har renoveret min lejlighed næsten færdig, deltaget i MasterChef 2019, savnet en arbejdsplads, gået utallige timer på et meningsløst jobcenter og så er jeg kommet igang med bloggen og dertilhørende fede oplevelser! Det er skønt at være tilbage på en arbejdsplads igen og jeg kan virkelig mærke efter min lange ledighed hvor meget jeg har savnet det.

Hvornår har du sidst været ny i job?

Håber at du haft en topnice tirsdag..

Følg gerne med her på bloggen, Instagram og Facebook 🙂

//Rebekka

 

1 kommentar

  • Thue

    TILLYKKE BEK! 🙌🏼🌟
    Jeg starter som ny i job 1/6 (det er en lørdag, og har intro på hovedkontoret mandag) så første rigtige ny-i-job-dag bliver 4/6! Én uge efter jeg har afleveret speciale!
    Glæder mig SÅ meget 😱

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amaretto Sour