Chili cheese butterdejsstænger

Tirsdagstanker og travlhed

Jeg kan slet ikke forstå som tiden bare flyver afsted i øjeblikket! Det er allerede tid til tirsdagstanker igen.. I sidste uge handlede mine tirsdagstanker om de gode nyheder, jeg kunne annoncere. Nemlig dét at være blevet Premiumblogger hos Bloggers Delight. Denne uge handler mine tirsdagstanker om travlhed. Travlhed, trods jeg endnu ikke er startet på mit nye job. Jeg fungerer rigtig godt, når jeg har mange aftaler. Som jeg også tidligere har skrevet om, så lader jeg op, når jeg er sammen med andre mennesker. Det har taget mig mange år, at kunne slappe bare en smule af, når jeg er alene. Den allerbedste måde for mig at slappe af alene på, det er med min elskede lille Milo. Skilsmissehunden Milo!

Tirsdagstanker fra Rebekka Mikkelsen

Tirsdagstanker og travlhed

Jovist har jeg haft perioder, hvor jeg har haft mere travlt end nu. Mange endda. Travle perioder med eksamenslæsning i døgndrift, lange arbejdsweekender og et hav af aftaler. Nu er min travlhed anderledes. Kan jeg overhovedet tillade mig at sige at jeg har travlt, når jeg ikke arbejder fra 7-21 alle uges dage, har en familie der skal passes eller aldrig har tid til at se mine venner? Er travlhed en konkurrence i at have så få ledige timer tilbage i kalenderen, når ugen er omme? Travlhed er for mig ikke negativt, tvært imod. Hvis jeg ikke føler at jeg har en smule travlt, så føler jeg at jeg spilder tiden. Jeg vil ikke have at travlhed for mig bliver skyld i at jeg ikke kan være nærværende i mit arbejde eller overfor mine nærmeste. Er dét ikke muligt, så er der ikke tale om at have travlt. Så har jeg for travlt. Jeg vil ikke have for travlt til de ting der virkelig betyder noget.

Hvad går tiden så med?

Foruden opskriftsudvikling til bloggen, madfotos – og redigering og skrive opskrifter, så er der noget andet der er højt på min prioriteringsliste. Jeg forsøger hver uge at se mine veninder og få trænet (thanks god for min elskede mandags – og torsdagsboksning). To ting der virkelig giver mig energi og som er vigtige for mig! Der er ikke længe til at jeg skal til at jonglere med dyrlægejob og bloggen samtidig. Jeg glæder mig til at komme tilbage på klinik og have med folks firbenede familiemedlemmer at gøre igen. Jeg savner hverdagen med kollegaer, skønne klienter og patienter. Det har været virkelig rart at have en periode, hvor jeg har haft mulighed for at savne at gå på arbejde, få tid til at fordybe mig i andre ting end veterinærmedicin og lære endnu mere om mig selv. Jeg har haft godt af at prøve ikke at have travlt og mærke mig selv på en anden måde. Indtil jeg starter mit nye job, så er der en del løse ender i lejligheden og planlægning af opskrifter til bloggen det næste stykke tid. Jeg glæder mig!

Fra tirsdagstanker til noget helt andet

I weekenden havde jeg besøg af Julie fra MasterChef, som desværre måtte trække sig fra MasterChef af personlige årsager. Heldigvis er de personlige årsager gode! Vi lavede kyllingeballotine til frokost med broccolini og sauce. Der var også plads til en dessert, som bestod af en tærte med pistaciefragipane, pærer og estragon med en estragonis! Opskrifter er på vej.. Julie forsøgte virkelig at lære mig at udtale “fragipane”, men mit franske er ikke just til at råbe hurra for. Julie har gået på fransk skole, så mon ikke der er håb for at hun med tiden kan lære mig lidt franske gloser. Jeg har trods alt franske aner, så det burde ligge i blodet. MasterChef har fyldt en hel del på bloggen, fordi det har fyldt og til dels stadig fylder meget i mit liv. MasterChef har nemlig givet mig nye venskaber, med mennesker jeg nok ikke havde mødt, hvis ikke det havde været for programmet.

Hvis du mangler inspiration til påskebordet, så prøv nogle af mine snacks og småretter!

Føler du at du har travlt?

Tak fordi du læser med!

Håber at du har en helt fantastisk tirsdag!

Følg gerne med her på bloggen, Instagram og Facebook 🙂

//Rebekka

2 kommentarer

  • Martin

    “Thanks God” for træning….. Tror faktisk at din træner også er glad for din energi og entusiasme 😁🥊
    Og så hjælper det med at man forkæler sin træner… Han var ihvertfald helt vild med de Lime macaroons 🤟🏽😎

    Go påzke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Grith Fjeldgaard Sørensen

    Ville gerne have dig som dyrlæge til mine dyr 😁 Held og lykke 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chili cheese butterdejsstænger