Top 10 køkkenudstyr

Tirsdagstanker og gode nyheder

Så er det allerede tirsdag igen og det er tid til tirsdagstanker! Sikke tiden flyver afsted, når man er glad i låget. Ja, jeg er simpelthen så glad. Glad selvom det i torsdags blev min sidste gang på skærmen i MasterChef. Torsdag var en meget blandet dag for mig rent følelsesmæssigt. Jeg var til et spændende møde vedrørende bloggens fremtid, var ude og shoppe med nogle veninder og efterfølgende ude og spise med min gode veninde Nina. Jeg meldte fra til min elskede torsdagsboksning, for jeg havde mere brug for at være sammen med mine veninder. Jeg bruger mine veninder meget, både til at dele glæder og sorger. Torsdag var der begge ting at dele! Ugens tirsdagstanker er ikke ret lange i dag, men jeg var simpelthen nødt til at dele de gode nyheder med jer!

Rebekka Mikkelsen Beksemad.dk deler tirsdagstanker og gode nyheder

Jeg er absolut ikke perfekt, men resten passer!

Tirsdagstanker og gode nyheder om bloggen

Mit møde i torsdags var et jeg virkelig havde det frem til. Det omhandlede nemlig mit lille hjertebarn, bloggen her. Beksemad.dk som blev kåret til månedens PLUS-blog i februar, da jeg kun havde blogget en måneds tid, rykker nu op i Premium-kategorien! Jeg er så hamrende stolt af mig selv, sådan helt uden noget Jantelov. Stolt af at jeg med bloggen har fået smilet tilbage på læben, stolt over at jeg har skabt denne platform og stolt over at Bloggers Delight tror på mig!

Hvad betyder det for bloggen Beksemad.dk?

Bloggen fortsætter som den har gjort hidtil, jeg vil fortsat dele opskrifter, madoplevelser og personlige indlæg. Jeg vil stadig være mig og essensen af Beksemad vil være den samme. Som Premium-blogger vil I fremover kunne se mig i en klynge af andre blogs af samme type, jeg vil få flere skønne mennesker at netværke med og så kommer der forhåbentligt nogle spændende samarbejder ud af det i fremtiden. Jeg håber af hele mit hjerte at du stadig har lyst til at følge med, nu hvor jeg kommer til at lægge endnu mere passion og tid i Beksemad – mit lille hjertebarn. Tak for jeres støtte så langt, det betyder virkelig meget.

Dyrlæge Mikkelsen og Influenten Rebekka bag Beksemad.dk

Jeg er først og fremmest mig selv, Rebekka. Bek om man vil! Jeg er dyrlæge, jeg er ung kvinde og nu er jeg Influent. I mit arbejde som dyrlæge går jeg meget om i tydelig kommunikation, godt samarbejde og troværdighed. Det vil jeg også gøre i mit virke som Influent. Mit nye dyrlægejob, som jeg starter på i midten af maj, det er et deltidsjob. Jeg har valgt ikke at supplere med ekstra timer på en anden klinik, men i stedet lægge min tid og energi i bloggen. Det har længe været min drøm at kunne arbejde deltid som dyrlæge og kunne dyrke min passion endnu mere – ny springer jeg ud i det og jeg håber at I fortsat vil støtte op om det.

Tak fordi du læser med!

Håber at du har en topnice tirsdag!

Følg gerne med her på bloggen, Instagram og Facebook 🙂

//Rebekka

6 kommentarer

 • Wauw, hvor er det flot og sejt! Kæmpe stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isbjørnen

  Kæmpe stort tillyke og meget velfortjent, det er en nydelse at følge med her… glæder mig allerede til næste tirsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bek

   Mange tak for din besked – jeg er glad for at du kan lide at følge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grith Fjeldgaard Sørensen

  Tillykke – det lyder super! Dejligt for dig 🙂 Glæder mig fortsat til at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 køkkenudstyr