Skovbærsnitter - små, sprøde og syrlige!

Beksemad – Månedens PLUS-blogger på under en måned..

… hvor vildt er det ikke lige?!
En bedre start for mit lille nye hjertebarn beksemad.dk kunne jeg nok ikke have ønsket!
Jeg skrev i sidste uge et indlæg om onsdags-optur ovenpå en skilt creme, hvor jeg nævnte at jeg havde modtaget en mail. Det var ikke hvilken som helst mail jeg modtog, det var dén mail der gav mig smil på læben og en lille tåre i øjenkrogen. Bloggers Delight har simpelthen kåret mig til månedes PLUS blogger efter at jeg har været igang i under en måned! Jeg har ikke engang turde sætte et mål at blive månedens PLUS blogger, så før jeg nærmest har sat det, så er det sket. Jeg er så glad og hamrende stolt over mig selv!

Læs den lille artikel som Bloggers Delight har delt her!

Rebekka Mikkelsen Beksemad månedens PLUS-blogger med champagne

At fokusere på at blive glad igen..

Jeg har haft en periode, hvor jeg ikke har vidst hvad jeg ville med mit liv. En periode hvor jeg tit gik i seng og var ked af det, hvilket kan være en overraskelse for mange. Jeg næsten altid i godt humør når jeg er sammen med folk – det er sådan jeg lader op. Når jeg sidder hjemme på min sofa, alene, så føler jeg at jeg spilder tiden. At tiden kunne være blevet brugt på noget bedre. Når jeg står i mit køkken, så spilder jeg ikke tiden. Jeg eksperimenterer, udvikler opskrifter, slikker dejskraberen og er fokuseret. Et fokus som jeg normalt får af at gå på arbejde, men fordi jeg er jobsøgende i øjeblikket, så har jeg manglet det indtil nu. Fra at være ked af det når jeg gik i seng og vågne op helt tom, så har jeg fokuseret på bloggen. Bloggen har gjort at jeg er blevet glad igen. Jeg har gjort mig selv glad igen, for jeg har lavet bloggen og det indhold der er herinde.

“Skal du leve af bloggen nu?”

Det spørger en del i min omgangskreds mig om. Jeg nyudsprunget madblogger, men jeg er også dyrlæge.  Jeg har i mange år drømt om at kunne arbejde 25-30 timer som dyrlæge og så have tid til at mine fritidsinteresser kunne fylde også. Det ville være en stor drøm i fremtiden at kunne leve af både bloggen og min dyrlægekarriere. Hvem ved, måske der sker en dag.

For nylig har jeg også skiftet navn fra @bekkelekke til @beksemad på Instagram og oprettet en side på Facebook til bloggen Beksemad.dk – Rebekka Mikkelsen

Tak til alle jer der læser med og dele mine opskrifter, det betyder virkelig meget for mig! Jeg håber at I fortsat har lyst til at følge med.
Den mest populære er stadig Choux au craquelin med lemon-limecurd og marengs – dem er jeg så stolt af!

//Rebekka

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Din kommentar bliver den første.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skovbærsnitter - små, sprøde og syrlige!