Triple chocolate brownies med chokoladecreamcheese frosting

Onsdags optur ovenpå en skilt creme

Jeg ville egentligt have udgivet en opskrift på nogle virkelig lækre Choux au craquelin med nogle af mine yndlingssmage, men cremen skilte for mig.. Den skilte ikke bare én gang, men to gange! Jeg løb derfor både tør for hvid chokolade, estragon, fløde og tid. Smagen er virkelig lækker, men det går ikke at dele en opskrift der ikke fungerer. Livet som madblogger er altså ikke lutter lagkage og succeshistorier!

Rebekka Mikkelsen i MasterChef til MasterClass om fisk og optur over at Mielcke er der. Foto: TV3

Foto: TV3

Man skal ikke græde over skilt creme..

Efter to mislykkedes forsøg med min opskrift på hvid chokoladecreme, smuttede jeg afsted som jeg plejer.
Jeg tager nemlig afsted hver dag for at skrive jobansøgninger. I dag fik jeg sendt en ansøgning afsted på en rigtig spændende stilling, så kryds fingre – tak! Da jeg sad med musik i ørerne og rettede min ansøgning til, modtog jeg en mail. En mail der fik mig til at knibe en lille tåre. Hvad der stod i mailen, det vil jeg i mest irriterende blogger-style vente med at fortælle. Jeg vil blot dele dét at jeg blev virkelig glad, stolt og rørt. Stolt af mig selv og noget jeg har opnået!

Efter jobsøgningen havde jeg lavet en aftale med min far om at smutte i Ikea. Han var kørt hele vejen fra Odsherred til Søborg for at hjælpe mig med at hente reol og gardiner. Nu hvor solen står så tidligt op, så er det ved at være tid til at gå gardiner i soveværelset. I skrivende stund har jeg ikke fået samlet reolen endnu, men det tager ikke lang tid når man er i træning. Og i “Ikea-samlings-træning” dét er jeg efter at jeg samlede hele mit køkken selv og satte det op!

Søborg er det nye sort..

Da jeg stod og ventede på min far, læste jeg et par blogindlæg. Jeg elsker at følge med hos skønne Jasmin og derfor læste jeg hendes “Onsdags optur” og blev inspireret til at dele min onsdags optur med jer. Jasmin har jeg fulgt siden jeg mødte hende til casting på Den Store Bagedyst 2017, hvor hun strålede som hun altid gør. Hun er også grunden til at jeg for første gange så længe jeg kan huske, skal se Melodi Grand Prix på lørdag. Jeg har inviteret to veninder til champagne, lækker middag og cocktails og så holder vi Melodi Grand Prix-fest med temaet #teamsøborg – yes, vi stemmer lokalt!

Onsdags optur på en dag med skilt creme og en tur i Ikea

Jeg kunne have valgt at fokusere på de ting ved i dag der ikke gav mig optur; at jeg er jobsøgende og i mit tilfælde også arbejdsløs, at der var lang ekspeditionstid i Ikea, at min far ikke havde tålmodighed til at jeg ville købe en kanelsnegl i Ikea eller at min creme skilte to gange til formiddag. I stedet fokuserer jeg på dét jeg har optur over!

Choux au craquelin med lemon-limecurd og marengs af Rebekka Mikkelsen.

Desværre er der ingen opskrift til jer i dag, men jeg vil slå et slag for mine Choux au craquelin med lemon-limecurd og marengs. Denne opskrift er blevet virkelig populær og er mit mest læste indlæg i min endnu helt nye blomstrende karriere som blogger..

Jeg håbet at I har haft en overdrevet lækker onsdag!

//Rebekka

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Din kommentar bliver den første.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triple chocolate brownies med chokoladecreamcheese frosting