Mig, Rebekka til MasterChef Audition!

MasterChef MasterClass-ugen starter hot!

Så er det mandag og dermed en ny uge med MasterChef – denne uge er der MasterClass!
MasterClass er MasterChefs helt egen træningslejr, hvor vi i løbet af ugen alle 46 skal i “ilden”.
I dag starter de første 12 med noget der er rigtig “hot” og I kan godt glæde jer til at se med når der kommer gang i køkkenerne.

Det var helt fantastisk at træde ind i MasterChef-studiet sammen med alle de andre skønne deltagere med flotte hvide forklæder.
Den følelse at stå med det hvide forklæde i selveste MasterChef-studiet er helt ubeskrivelig og jeg kan stadig knibe mig selv i armen for at forstå det.
I aften skal Jesper Koch i årets første MasterClass lære os om krydderier og krydderurter – elementer der er rigtig vigtige hvis man skal gøre sig forhåbninger om at blive i MasterChef og i sidste ende kunne løfte det eftertragtede trofæ!

MasterChef holdet

I samlet flok for første gang foran dommerne! Foto: TV3

Jesper Koch er enormt dygtig og meget inspirerende modtage undervisning af. Jeg føler mig virkelig priviligeret at have overværet det på tæt hold.
Jeg sidder på balkonen i aften og suger alt til mig jeg overhovedet kan og skriver en masse ned i min lille sorte notesbog!

Jeg er ikke sur, jeg koncentrerer mig bare.. Foto: TV3

Se med i aften kl. 19 på TV3 eller Viaplay når første MasterChef MasterClass løber over skærmen – det bliver hot! Jeg glæder mig ihvertfald til at se aftnens afsnit af MasterChef og genopleve stemningen til første dag i studiet.

Glæd jer også til i morgen, når det er min tur til en MasterClass med selveste Jakob Mielcke – yes, jeg skal have undervisning af mit helt store idol.

Hvis du ikke er til det hotte køkken, så giv dig i kast med macarons i stedet!

//Rebekka

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Din kommentar bliver den første.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig, Rebekka til MasterChef Audition!