Triple chocolate brownies med chokoladecreamcheese frosting
Denne triple chocolate brownie er med en intens chokoladesmag og helt fudgy i konsistensen. Perfekt til kagetapas eller andre steder hvor man gerne vil servere en lækker bid meget intens chokoladesmag. Kan serveres med eller uden frosting.
Antal personer Forberedelses tid
40Ca. 40 stykker 20minutter
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer Forberedelses tid
40Ca. 40 stykker 20minutter
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
Triple chocolate brownies
Chokolade creamcheese frosting
Instruktioner
Triple chocolate brownies
  1. Smelt smør + 250 gram mørk chokolade ved lav varme.
  2. Pisk æg + sukker til luftig æggesnaps.
  3. Vend den smeltede smør + chokolade i æggesnapsen.
  4. Hak de tre slags chokolade og vend i dejen.
  5. Sigt mel + kakao + salt i dejen og vend det sammen.
  6. Beklæd en form på ca. 20*30 cm med bagepapir og kom dejen i. Glat ud med en dejskraber.
  7. Bag ved 170 grader i 30 minutter. Den må gerne være lidt underbagt i det.
  8. Den har bedst af at sætte sig på køl natten over, men kan også godt serveres på dagen.
  9. Skær kanterne af kagen. Jeg får et stykke på 18*28 cm. Jeg skærer ud i 3 rækker á 6 cm og skærer derefter ud i stykker på 2 cm bredde.
Chokolade creamcheese frosting
  1. Skær smør ud i store tern og lad det stå i skålen på køkkenbordet i 10-15 minutter.
  2. Pisk smørret let.
  3. Tilsæt flødeost og pisk det sammen med smørret, så der ikke er klumper. Pas på ikke at piske så længe at det skiller.
  4. Sigt flormelis + kakao i.
  5. Pisk til du får en lugtig frosting. Tilsæt evt. 1-2 spsk. mælk, hvis din frosting er for fast.
  6. Kom halvdelen på en sprøjtepose med tyl (er beskrevet i blogindlægget) og pynt halvdelen. Grunden til at du kun skal komme halvdelen i posen ad gangen, et at din hænder varmer frostingen og dermed begynder at den at smelte lidt og kan skille.
  7. Pynt og opbevar på køl til servering. Jeg har givet mit bud på pynt i blogindlægget!