Sandwichbrød til madpakken eller aftensmaden

Nemme og lækre cookies med peanutbutter, peanuts og mørk chokolade

Jeg har været en tur i gemmerne og fundet en gammel opskrift på cookies med peanutbutter, peanuts og mørk chokolade. De er hurtige og nemme at lave. Sprøde udenpå og lidt chewy i midten. Lige som jeg kan lide dem!

Cookies med peanutbutter, peanuts og mørk chokolade af Rebekka Mikkelsen

 

Før jeg smagte disse cookies første gang var jeg ikke ret vild med peanutbutter, men her er det bare virkelig lækkert!

Tips til ens cookies..

Jeg vejer altid min cookiedej, så jeg kan få alle mine cookies lige store. Denne opskrift fungerer rigtig godt til enten 18 eller 24 cookies. Størrelsen på de cookies på billederne heri opslaget er ved at dele dejen i 24 portioner. De vejer ca. 38-40 gram (alt efter hvor præcis du vejer af og størrelsen af ægget). Jeg ruller dem til kugler i hænderne og så flader de selv ud i ovnen.

Opbevar dem i en lufttæt beholder eller pose, enten i et skab eller et mørkt sted på køkkenbordet.

Dejen kan sagtens laves i forvejen og opbevares på køl eller frys. Den fungerer også fint, hvis du får uventede gæster om en time 😉

Print opskrift
Nemme og lækre cookies med peanutbutter, peanuts og mørk chokolade
Lækre cookies med peanutbutter, peanuts og mørk chokolade. De er nemme og hurtige at lave. Opskriften kan halveres, bare husk at ægget også skal halveres.
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
cookies
Ingredienser
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
cookies
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bland sukker, rørsukker, peanutbutter og smør sammen.
  2. Tilsæt ægget og rør sammen.
  3. Tilsæt mel, bagepulver og natron og rør sammen.
  4. Hak chokoladen groft (eller brug chokoladeknapper) og tilsæt det til dejen sammen med peanuts.
  5. Dejen kan satens laves i forvejen og sættes på køl, men kan også bages med det samme.
  6. Vej dejen og dividér med det antal cookies du ønsker. Jeg kan godt lidt at dele den i enten 18 eller 24 og fordele på to plader. Billederne i opskriften er på den med 24 stykker.
  7. Bag ved 175 grader varmluft i 15 minutter.
  8. Tag dem af bagepladen og køl dem ned.

Cookies med peanutbutter, peanuts og mørk chokolade af Rebekka Mikkelsen

Er du vild med at bage, så er kardemommegifler eller macarons helt sikkert også noget for dig!

Jeg har ændret navn på Instagram, så nu finder I mig under @beksemad 🙂

Der er mange der spørger til om jeg stadig er med i MasterChef. Bare rolig – jeg er på igen i uge 12!
Læs eller genlæs mine tanker om MasterChef her eller her..

Jeg håber at I har en fantastisk tirsdag! Her står den på venindehygge, moules frites og hvidvin.

//Rebekka

1 kommentar

  • Maria fabrin

    Dem må jeg prøve, når jeg får mit køkken

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandwichbrød til madpakken eller aftensmaden