Rugbrødshapsere med koldrøget laksetatar
Servér disse små rugbrødshapsere som hors d’oeuvres eller snacks til en velkomstdrink eller champagne for dine gæster. Små rugbrødshapsere med koldrøget laksetatar som er lækre, nemme og hurtige at lave. Opskriften er beregnet til 4-8 personer alt afhængigt efter hvor mange andre snacks du laver.
Antal personer Forberedelses tid
4-8personer 15minutter
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer Forberedelses tid
4-8personer 15minutter
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
Koldrøget laksetatar
Rugbrødshapsere
Instruktioner
Rugbrødshapsere
  1. Start med at tænd ovnen på 150 grader varmluft til dine rugbrød.
  2. Stik rugbrød ud med en udstikker på 4 cm i diameter eller brug et snapseglas. Ved små skiver rugbrød kan der være 2 hapsere på hver, ved store 4 på hver. Du skal bruge 24 rugbrødsskiver. Gem kanterne i fryseren til øllebrød!
  3. Kom på en bageplade og tør dem i ovnen i en halm times tid til de er sprøde. Drys evt. med lidt salt.
  4. Køl ned inden anretning. Kan sagtens laves dagen før.
Koldrøget laksetatar
  1. Hvis der er noget af det brune fedt på din koldrøget laks, så skær det fra.
  2. Haks laksen med en kniv i ca. 1*1 cm størrelser. Du behøver ikke være så præcis.
  3. Hak kapers fint og skær rødløg og forårsløg fint. Pas endelig på at du ikke får det til noget løgmos, da det får en lidt for “løget” smag.
  4. Rør det hele sammen og tilsæt olivenolie.
  5. Smag til med citronsaft og lidt ekstra salt (afhængig af hvor salt din laks er).
  6. Anret hver rugbrødshaps med en god tsk laksetatar. Vebekomme!