Grøn bønnesalat med Puck Ost
Grøn bønnesalat med puck ost, rød peber, rødløg og saltristede mandler. Den er nem og hurtig at lave! Der er til 2-4 personer, alt afhængig af om du har andet tilbehør som fx kartofler eller brød til din ret. Jeg spiser den ofte til en bøf eller kylling.
Antal personer Forberedelses tid
2-4personer 20minutter
Tilberedningstid
10minutter
Antal personer Forberedelses tid
2-4personer 20minutter
Tilberedningstid
10minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Overhæld bønnerne med rigeligt kogende vand, og 1 tsk salt og lad dem tø op og blive let tilberedt
  2. Kom mandlerne på en mellemvarm pande med ½ dl vand og 1 tsk salt og lad vandet fordampe, mens du rører i mandlerne
  3. Mandlerne (og panden) er nu belagt med et fint lag salt
  4. Tilsæt 1 spsk olivenolie og giv panden lidt mere varme, så mandlerne bliver ristet let
  5. Lad de saltristede mandler dryppe af på et stykke køkkenrulle
  6. Skær peberfrugten ud i tern eller små strimler
  7. Rødløget skæres fint
  8. Sigt bønnerne fra og lad dem afdryppe godt, evt. på et rent viskestykke
  9. Vend bønner med 2 spsk balsamico, 1 spsk olivenolie og rødløg
  10. Hak halvdelen af mandlerne groft og vend i salaten
  11. Skær puck osten ud i mellemstore jern og bland halvdelen i salaten
  12. Anret den grønne bønnesalat på et fad eller i en skål og drys resten af mandlerne og puck osten udover
  13. Velbekomme!