Butterdejssnegle med soltørrede tomater og serrano
Sprøde butterdejssnegle med flødeost, soltørrede tomater og serrano-skinke. De er nemme og hurtige at lave og kræver kun fire ingredienser. Flødeosten jeg har brugt er Buko Solmoden Tomat, men du kan også sagtens bruge Buko pikantost eller en anden flødeost med lidt twist af tomat eller evt. chili. Kan serveres både lune og kolde og kan fryses!
Antal personer Forberedelses tid
20snegle 10minutter
Tilberedningstid
17minutter
Antal personer Forberedelses tid
20snegle 10minutter
Tilberedningstid
17minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Fold butterdejen ud
  3. Smør med flødeost ud på hele butterdejen – pånær 2 cm langs den ene langside til at lukke dine butterdejssnegle
  4. Tag de tynde stykker serrano-skinke og læg på flødeosten
  5. Hak de solstørrede tomater og drys dem udover serrano-skinken
  6. Rul butterdejen med fyld på sammen til en roulade
  7. Skær med en skarp kniv 20 lige store skiver af rouladen
  8. Tag hver enkelt butterdejssnegl og fold den lille snip indunder sneglen, læg butterdejssneglen på en bageplade (beklædt med bagepapir) og giv et let tryk
  9. Bag i ca. 17 minutter ved 200 grader varmluft til dine butterdejssnegle er gyldne og butterdejen er hævet op
  10. Velbekomme!