Tirsdagstanker om jobskifte igen igen..

Så er det tid til tirsdagstanker igen, efter en sommer hvor bloggen har stået helt stille. Jeg har knoklet løs på jobbet hele sommeren, kun afbrudt af én uges ferie, hvor jeg bagte bryllupskage til en af mine dejlige kusiners bryllup. Tilbage foråret da Covid-19 stormede frem, der skiftede jeg job. Jeg stoppede mit højt elskede barselsvikariat til fordel for en fast fuldtidsstilling. 7 måneder senere, så skifter jeg nu job igen. Jeg skal nemlig tilbage til mit gamle job, denne gang som fastansat. Jeg glæder mig til at komme...

Crostini med burrata og trøffelsalami

Jeg elsker trøfler og alt der smager af trøfler. For et par uger siden besøgte jeg min storebror, svigerinde og niece for første gang siden Coronakrisen. Udover at nyde nogle lækre drinks og god mad, så skete der noget andet. Jeg opdagede trøffelsalami! Jeg har i mange år ikke spist svinekød, men efter min tur i MasterChef, så spiser jeg nu en smule. Denne lækre trøffelsalami kan købes i Irma, men du sikkert også finde en hos din lokale delikatesse! Der er sikkert ikke voldsomt meget trøffel i, men det...

Chokoladescones

Det er ikke meget tid, jeg har brugt i køkkenet under de første tre måneder af Corona. Én af de ting jeg dog har brugt køkkenet til, det er at lave disse chokoladescones. I starten af Corona skulle jeg have været til Classic Tea Stand på Perch’s, men det er udskudt. I stedet valgte jeg med to veninder at afholde vores egen “Afternoon Tea Party” med disse chokoladescones, små lakseruller og teboller. Hvis du gerne vil lave teboller, så prøv mine rosinboller og drop rosinerne!  Chokoladescones Chokoaladescones er nemme og...

Knuste kartofler

Knuste kartofler er et lækkert tilbehør til mange retter! Og så er det en genial måde at bruge rester på og dermed undgå madspild! For nylig havde jeg en god veninde på besøg til nyretapper i sous vide, knuste kartofler og hjemmelavet bearnaise sauce. Og ja, du læste rigtigt. Vi spiste ikke andet grønt end den estragon der var i bearnaisen og den timian der var på de knuste kartofler. Knuste kartofler Knuste kartofler er ingen raketvidenskab, men de smager dælme godt. Du kan både lave dem som jeg gør...

Romescosauce

Romescosauce er en af mine absolutte favoritter når det kommer til dyppelser! Det bliver ofte lavet med tomater, men min er udelukkende lavet på store, røde peberfrugter. Jeg bruger den som dip på tapasbordet, i stedet for pesto i en pastaret og som spread i en sandwich. Romescosauce – cremet dip af røde peberfrugter Bagte peberfrugter og ristede mandler i skøn forening. Jeg er helt tosset med denne kombination! Jeg er også stor fan af diverse typer af pesto, men jeg er helt vild med den sødme der kommer fra...