Knuste kartofler

Knuste kartofler er et lækkert tilbehør til mange retter! Og så er det en genial måde at bruge rester på og dermed undgå madspild! For nylig havde jeg en god veninde på besøg til nyretapper i sous vide, knuste kartofler og hjemmelavet bearnaise sauce. Og ja, du læste rigtigt. Vi spiste ikke andet grønt end den estragon der var i bearnaisen og den timian der var på de knuste kartofler. Knuste kartofler Knuste kartofler er ingen raketvidenskab, men de smager dælme godt. Du kan både lave dem som jeg gør...

Romescosauce

Romescosauce er en af mine absolutte favoritter når det kommer til dyppelser! Det bliver ofte lavet med tomater, men min er udelukkende lavet på store, røde peberfrugter. Jeg bruger den som dip på tapasbordet, i stedet for pesto i en pastaret og som spread i en sandwich. Romescosauce – cremet dip af røde peberfrugter Bagte peberfrugter og ristede mandler i skøn forening. Jeg er helt tosset med denne kombination! Jeg er også stor fan af diverse typer af pesto, men jeg er helt vild med den sødme der kommer fra...

Boller i karry

Boller i karry er en rigtig klassiker! Det er sådan med klassikere, at dem skal man nogle gange passe lidt på med at gøre sig klog på.  Jeg elsker boller i karry og craver det med jævne mellemrum. Jeg husker som barn at min mor eksperimenterede med at komme æblestykker og andet fancy i, men jeg foretrak den “plain” som min faster serverede. Min mor fik også pænt besked på at lave den samme udgave som min faster. Som årene er gået har jeg lavet min egen variant og den...

Tirsdagstanker om at sige sit job op..

Det er længe siden at jeg sidst har delt tirsdagstanker med jer.. Der er sket meget den seneste tid, ja faktisk er der sket enormt meget i al den tid jeg har haft bloggen. I nogle perioder, så meget at jeg ikke har haft overskud til mere end mit arbejde og mine veninder. Dette indlæg med tirsdagstanker handler om mit arbejde. Det er ikke første gang at jeg deler tirsdagstanker om mit arbejde. Har du læst mine tirsdagstanker om dengang jeg fik nyt arbejde og det at være ny i job? Tirsdagstanker...

Hvid Gløgg

Hvid gløgg blev jeg først præsenteret for sidste år, da min søde veninde Elisabeth inviterede til julehygge. Jeg elsker gløgg, både den traditionelle, men også denne hvide gløgg. Sødme, varme julekrydderier og et lille spark fra en sjat rom, ja, sådan kan jeg lide min gløgg. Hvid gløgg med hvidvin og rom Denne opskrift er baseret på hvidvin, hyldeblomstsaft, julekrydderier, appelsin og en sjat rom. Størrelsen af din sjat rom, afgør hvor festlig du bliver efter et glas gløgg. Du kan også sagtens undlade rom, så dine gæster kan køre...